HUR JAG HAMNADE I NEW YORK

Allt började för ungefär ett år sedan. Min vän hade träffat en kille då hon var ute, han var inte härifrån utan han bodde i USA. Efter den kvällen höll dom kontakten även fast de befann sig flera timmar ifrån varandra. Den här killen hade också en kompis som bodde i New York och han skulle till Stockholm och fick tips av sin kompis att möta upp min vän Johanna. (komplicerat jag vet) Det gjorde dom också och även dom höll kontakten, de började prata om att de alla skulle mötas upp i New York och Johanna frågade mig om jag ville med. Jag sa självklart ja och frågade vart och vem vi skulle bo hos osv, hon berättade vem vi skulle bo hos i NYC och jag tänkte att de kunde vara bra att prata lite med varandra innan vi skulle storma in i hans lägenhet. 

Så jag började följa honom på Instagram och han mig. Vi började även att prata på kik (en app typ som fb-chatten). Till en början hade jag enbart tänkt honom som en vän eftersom han inte direkt föll i dom ramarna för killar som jag brukade dejta. Men till slut låg jag uppe hela nätter för att få prata med den här killen som jag aldrig hade träffat. Vi började planera resan och han bestämde sig för att åka till Stockholm för att möta upp några vänner dagarna innan vi gemensamt skulle åka till New York.

Dagarna gick och vi pratade mer och mer genom kik och ibland skype. Till slut var det ju dags att träffa den här killen som jag hade pratat så mycket med. Vi bestämde att träffas utanför gallerian, med mig hade jag min vän Ida eftersom jag var lite orolig och nervös över hur det skulle bli då vi väl träffades. Så vi tre umgicks hela dagen och det flöt på, efter några timmar sa vi hej då och ses snart eftersom vi alla (hans kompisar och Johanna) hade bestämt att mötas för middag på Riche. 

Efter den middagen på Riche så umgicks vi varje dag tills de var dags att ta planet till New York. New York var allt jag någonsin hade drömt om och att ha världens bästa kille vid min sida gjorde ju inte saken värre. Då det var dags att åka hem till Stockholm så fick jag frågan av honom, varför inte stanna kvar? Det gjorde jag också, varför ge upp något som kändes så bra. Jag blev kvar i någon månad innan jag åkte hem igen. Men det dröjde inte länge innan jag åkte tillbaka igen, vi ville inte vara utan varandra. 

På grund av alla konstiga regler i USA så får man inte vistas där längre än 90 dagar i sträck och på flygplatsen var de redan på mig eftersom jag flög så mycket fram och tillbaka, Stockholm – New York. De tog in mig och jag fick sitta i intervju och svara på alla deras konstiga frågor. Så för att slippa allt krångel började vi prata om att jag skulle plugga där, så för att testa på att bo tillsammans så tänkte vi att tre månader var en rimlig period. 

Jag började på EC för att plugga engelska, jag träffade flera svenska vänner och vi hade så roligt tillsammans. Dessa tre månader gick fortare än några andra tre månader i hela mitt liv. Att bo tillsammans med honom var inga problem, gick vi varandra på nerverna? Nej. Vi åkte till Puerto Rico, Bahamas, Mexico under helgerna för att komma bort och få spendera tid tillsammans. För varje dag som gick blev jag mer och mer kär i denna fantastiska människa och förstod hur bra vi var för varandra. 

Under de tre månaderna bestämde jag mig för att söka in till Berkeley College för att studera något som intresserade mig, Fashion Marketing and Management. Eftersom att denna utbildning då är på två år och startar redan i juli bestämde jag mig för att efter mina tre månader på EC åka hem till Stockholm och umgås med min familj och vänner. Så det är väl ungefär här vi befinner oss nu, om några dagar åker jag tillbaka till New York för att börja på college. Planet går den 23 juni och jag kan knappt vänta på att få starta mitt New York liv igen. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *