THURSDAY NIGHT

Igår så gick vi på Heinekens private kick-off party för U.S Open, det var verkligen så himla trevligt. När jag och Charlotte gick ut och satte oss ute på terassen så kom Alice och Rosalie från Twilight dit, dom hade två bodyguards med sig som ställde sig i vägen så att ingen skulle komma in i den lilla hörnan som vi var i. Så där satt jag, Charlotte, Alice och Rosalie (vet att dom har riktiga namn) och jag vart så otroligt starstruck.. Har vart så himla obsessed då det kommer till Twilight. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte gick fram och bad om en bild. Men det var i alla fall riktigt kul att få se dom i verkliga livet! Vi såg även tjejen, huvudpersonen i filmen Safe Haven… Efter Heinekens event hamnade jag på 1oak innan jag tog en taxi hem, 10 av 10 poäng.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *