VEGAS BY NIGHT

Då man befinner sig i Las Vegas är det ju obligatoriskt att se minst en show. Så under lördagskvällen begav vi oss till Wynn för att se Le Reve – The Dream. Hela showen utspelade sig i vatten och jag förstod ingenting, hur var de möjligt för dessa människor att dyka upp från ingenstans i vattnet och hålla andan i flera minuter. Eftersom min pojkvän har en vän som är med i showen så fick vi i slutet en privat backstage visning. Det visade sig då att under vattnet finns flera tunnlar som leder en ut sen så har varje person även en personlig dykare under vattnet som ger en syre då det behövs. Showen var i alla fall något av det häftigaste jag någonsin sett och skulle rekommendera den till alla som besöker Vegas! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *