EVERYDAY SKIN ROUTINE

Har fått en del frågor om hår, hud, smink osv, så jag tänkte ta det i lite olika inlägg. Tänkte först börja med att visa min vardagliga ansiktsrutin. Använder alltid min Clarisonic Deep Pore Cleansing som jag gillar eftersom den verkligen tar bort allt smuts och orenheter. Efter det använder jag en toner från Peter Thomas Roth som håller schack på min hy, gör den klarare och håller den fri från finnar. Slutligen så återfuktar jag min Dr.Brandt Xyy Face cream, som delvis är en anti-aging cream men funkar också som skydd från alla avgaser och annat som finns i luften här. Denna vann även Allure’s Best of Beauty 2014!  

Jag har verkligen testat en massor av produkter detta år, men dessa är verkligen mina all time favoriter. Så kan ärligt rekommendera de här godingarna för er, jag har köpt mina inne på Sephora här i New York men vet inte om de har samma utbud  i Sverige. Hoppas det var till någon hjälp, har ni ytterligare frågor kan ni ställa dom här! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *