KITCHEN

Har fått lite frågor om jag kan visa bilder på våran nya lägenhet, så tänkte att jag börjar med köket eftersom det är den enda delen av lägenheten som ser bra ut just nu. Älskar verkligen vårt nya kök, allt är nytt och har de senaste funktionerna. Vår mikro fungerar som en miniugn, stekplattan på vår spis är amazing och från manicken på vårt kylskåp kan vi få både varmt, kallt vatten och is. Eftersom jag hatade köket i vår förra lägenhet så känns det verkligen extra bra nu. Köpte även en liten inflyttningspresent till oss, en fin tvål signerad Hermés, doftar så gott! (rekommenderas verkligen)

Ska visa er resten av lägenheten då vi kommer i ordning, vi ska eventuellt tapetsera i sovrummet, vi väntar på möbler som vi har beställt osv. Men här var i alla fall en liten glimt, hoppas ni gillade det!  x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *