BRUNCH AT THE SMITH

Idag så mötte jag upp Linda och Carolina för brunch här på Upper West. Vi bestämde oss för att testa på det populära stället, The Smith. Typisk amerikansk brunch med ägg, pannkakor, bacon och allt sådant. Efter brunchen var vi tvungna att säga hejdå till Linda eftersom hon åker tillbaka till Stockholm.. Så tråkigt när man har hittat en sådan fin vän… Men vi ska ses snart igen har vi lovat! x 

/ Today I met Linda and Carolina for brunch here on Upper West, we decided to try the popular place The Smith. It’s a very typical American place with a lot of eggs, pancakes and bacon. After the brunch we had to say goodbye to Linda since she’s going back to Sweden. So sad!! However, we promised to see each other soon again! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *