EVERYDAY LOOK

Coat – Zara, Jeans – Topshop (Similar – Here), Bag – Chanel, Shoes – Nike.
Är det intressant för er att se bilder av detta slag? Mer casual än mina ”vanliga” outfit bilder. Ibland har jag liksom ingen tid till att ta dom och undrar om de här är bättre än inget? Hur som helst startade jag dagen med brunch på Fig & Olive (Ny favorit) för att sedan åka hem och plugga hela dagen. Efter att fått en hel del gjort promenerade jag och pojkvännen till Blue Ribbon för en mysig sushi middag tillsammans, perfekt avslut på dagen. x 

/ Is it fun for you guys to see outfit pictures like this one? More casual pictures than the outfit pictures that I usually post. Sometimes I just don’t have the time or energy to take the other ones. However, started my day with brunch at Fig & Olive (New favorite), went back home to study the whole day.. After getting a lot of my homework done my boyfriend and I went for sushi dinner at Blue Ribbon, perfect way to end this day. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *