EVERYDAY JEWELRY

Watch – Here, Necklace and thin ring – Jane Kønig, T-ring – Tiffany & Co
De här är mina ”vardags”-smycken, bär dessa till alla mina outfits och känner mig naken utan dom. De nyaste tillskottet i samlingen är lovetag-halsbandet, det är så perfekt, älskar det! Ringen från Tiffany’s T Collection är ett sådant klassiskt smycke som jag alltid kommer att bära med mig! x 

/ This is my everyday jewelry, I wear this to all my outfits and feel naked without it. The necklace is the newest piece to my little collection, its truly perfection and I love it so much. The Tiffany T ring is the type of jewelry that lasts a lifetime, classic and never out of style. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Fashion & Jewelry Brands Revealed follow us and stay tuned to new jewelry brand arrivals and discount offers
    http://www.ritoot.com/