NEW YORK MINUTE

Photos – Soyoon Moon. 
Coat – Zara, Sweater – Topshop, Bag – Givenchy, Pants – Similar Here, Sunglasses – Chanel. 

Hej på er finisar. Hoppas allt är bra med er, jag är nog världens mest stressade människa just nu. Detta är näst sista dagen av denna quartern så idag har jag en presentation och i morgon har jag min sista final. Sen är jag all yours och ska bjuda på en mycket roligare blogg förhoppningsvis. April månad ser ut att bli riktigt kul och har en del roligt inplanerat att se fram emot! Can’t wait..x 

/ Hi guys! I’m probably the most stressed person alive. Since thursday is the last day of the quarter I have so much to do, finals, presentations, term papers. But soon I will be all yours! April looks like a fun month, have some awesome plans that I really look forward to. Caaan’t wait! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *