SPRING FAVORITES

/ Top – Here / Dress – Here /  

Två favoriter inför våren, älskar armarna på toppen som finns i både vitt och randigt, love. Klänningen är även den helt fantastisk med detaljer som ger lite 70s vibes vilket jag gillar just nu. Båda plaggen finns just hos Asos för 20% off idag med koden RIGHTFIT. Asos är verkligen min favorit shop just nu, så mycket fint, bra kvalité och snabb leverans. Blir inte mycket bättre än så! x 

/ Two favorites right now that will be perfect for spring. I love the flare sleeves and the 70s details on the dress. You can now get 20% off both of these amazing pieces with the code, RIGHTFIT. Asos is definitely my favorite webshop right now, trendy clothing, good quality and fast shipping, what more could you ask for? x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *