INTERIOR & PILLOWS

Efter ungefär tre månader så fick vi äntligen hem vår nya soffa som vi beställt. Den är så himla mysig och mjuk och jag älskar färgen som vi valde till slut. Så nu är jag på jakt efter fina kuddar till den lilla soffan. Här över är några av mina favoriter, tycker att lite färg skulle pigga upp det hela lite. Min favoriter är kuddarna från Svenskt Tenn, alltså hur fina är dom inte? Nästa gång jag är i Sverige så ska jag absolut ta mig en närmare titt! Har ni någon favorit eller tips?

/ We finally got our new couch after months of waiting! Now its time for the fun part, finding some new decoration pillows. Above you can see my favorites, I love the ones from the Swedish brand, Svenskt Tenn. Which one is your favorite? 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *