#WHEREUNIQLO

Idag besökte jag Uniqlo för att designa min egna T-shirt. Så kul koncept, sväng förbi och testa på om ni är här i New York. Jag testade på massor av olika färger men slutresultatet blev så klart väldigt simpelt, svart och vitt så klart. Ville ha något som jag kan använda till vardags. T-shirten kommer säkert upp här på bloggen framöver! x 

/ Today I went to Uniqlo to design my own t-shirt. Such a fun concept, you should really check it out if you’re here in New York. I tried a lot of different colors for my t-shirt and went a little bit crazy, but ended up simple as always, black and white of course. I wanted to design something that I would be able to actually wear. The t-shirt will show up here on the blog soon. x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *