SEA ISLAND DAY 1

 Vi började dagen på Shooting School, efter att killarna hade berättat massor av skräckhistorier var vi ganska nervösa..Men det gick bra, vi hade en bra instruktör och träffade flera lerduvor var. I början var det en aning knepigt med att sikta men efter några gånger blev man bättre. Hur som helst kom vi alla levande därifrån. Åkte vidare för att äta lunch, killarna tog några Bloody Marys då vi väntade på att bordet skulle bli klart. Vi tjejer passade på att ta några kort så klart. Mina fina tjejer! 
    För mig så blev det grillad fisk till lunch och självklart blev det även en Arnold Palmer. 
Sen traskade vi tjejer vidare till poolen och killarna åkte iväg till golfbanan.
Vi hade så tur med vädret, inte ett moln på himmelen.   
Då vi blev trötta på solandet så gick vi ner till beach baren.
Där beställde vi in frozen daiquiris, testade bland annat peach och mango. Så gott! Jag och Carolina. Till höger stod en kille och sjöng och spelade gitarr. Det var så bra, ni kanske såg på snapchat? Då vi kände oss klara åkte vi över till The Lodge och mötte upp killarna som precis spelat klart sin golfrunda. Vi satte oss i solen vid en brasa och lagade våra egna smores, så himla mysigt och så himla amerikanskt haha! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *