SUMMER NEUTRALS

Shorts –  Topshop, Bag – Chloé, Sandals – Mango. 

Hej på er! Förlåt för en dåliga updateringen. Men har tyvärr inte kunnat ladda upp bilder, men nu verkar det fungera igen. Mina vänner åkte härifrån i onsdags och vi har verkligen haft så roligt tillsammans, det är verkligen sämst att vara så långt bort från sina bästa vänner. Hur som, jag hoppas ni gillar denna outfit, själv är jag galen i neutrals, vitt, beiget, hur snyggt? x 

/Hi guys! I’m sorry for the terrible updates here. I’ve actually been trying but had some problems with uploading the pictures. However, now it seems to work again! My friends left wednesday and we had such a great time together, it really sucks to be so far away from your best friends..Ok, I hope you like the outfit, Im totally obssesed with neutrals right now! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *