2x WILLIAMSBURG

Som ni nog vet vi det här laget så älskar jag ju Williamsburg. Har jag lite tid över så tar jag mig mer än gärna dit, delvis på grund av att det är lite lugnare än Manhattan men även på grund av utbudet av restauranger. Min all time favorite i Williamsburg, (kanske hela New York) är Cafe Mogador, deras mat är fantastisk. Åk dit och ät antingen lunch eller middag, beställ Maroccanskt, jag rekommenderar deras hummus, couscous och chicken kebab. 
Et annat ställe som vi testade på häromdagen var 12 Chairs Cafe, vi gick hit och åt efterrätt som var så god. Restaurangen är så himla mysig som ni ser på de två nedersta bilderna. Lär absolut komma tillbaka hit för att testa deras lunch! x 

/ As you probably know, I totally love Williamsburg. My all time favorite restaurant is Cafe Mogador, their food is to die for. Come here for lunch or dinner and try their hummus, couscous or chicken kebab. Another place that we tried the other day is 12 Chairs Cafe. We came here for dessert and it was really good, also I love the interior as you can see on the two last pictures. I will come back as soon as possible to try their lunch as well! x 

Cafe Mogador – 133 Wythe Ave, Brooklyn. 12 Chairs Cafe – 342 Wythe Ave, Brooklyn.  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *