BROWN SUEDE

Jacket – Mango, Shirt – Zara, Jeans – Topshop, Bag – Chloé, Shoes – Here. 

Slänger upp en outfit tagen för någon vecka sedan. Denna skjorta är ny och har verkligen kommit till användning, lite oversized vilket gör det hela lite roligare. Den går att knäppa hela vägen ner men jag tyckte att det blev snyggare med lite uppknäppt. Midterms är ju i full gång nu för mig så jag sitter här hemma och pluggar och pluggar. Så det är inte mycket roligare än så just nu. Hur som helst har vi en resa inbokad om några veckor, så har i alla fall något att se fram emot! Btw, har inte glömt bort frågestunden, ska svara i helgen men plugget kommer före.. x 

/ This outfit I wore about a week ago. This shirt is new and I totally love it, it is a little bit oversized which makes it more fun. You can button it all they way down but I liked it this way. Anyway, I’m super busy with my midterms, I have been studying so much this week.. So there is not a lot going on right now, however we have a little weekend trip coming up in a couple of weeks, cant wait! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *