EMPIRE DINER

Testade på Empire Diner häromdagen tillsammans med Soyoon. Jag beställde in en bläckfisksallad som var väldigt god men  tyvärr var inte servicen lika bra. Hur som helst var det i alla fall mysigt att sitta ute och äta, vädret här har legat runt 27 och upp till 30 grader den senaste veckan. Vad tycker ni förresten om mitt nya linne? Var tvungen att köpa det då de gav mig lite Chloé vibbar. Fler bilder kommer upp senare, ha en fortsatt bra onsdag min vänner! x 

/Soyoon and I had lunch at Empire dinner the other day. Food was good but the service was not good at all. However, it was really nice to be able to sit outside since the weather has been amazing the last couple of days. Btw, what do you guys  think about my new top? The details and style reminded me so much of Chloé, so I just had to get it. I’ll show you more picture later. x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *