CENTRAL PARK WEST

Dress – Here, Sandals – Mango, Bag – Chloé, Sunglasses – Forever 21. 

En outfit från en varmare dag, känner att denna klänning kommer att komma till användning, perfekta vardagsklänningen. Idag händer inte mycket här, vädret är lite halvtråkigt och min pojkvän är och jobbar. Ska väl försöka få lite plugg gjort och sen kanske gå på en promenad i Central Park. Ikväll ska vi alla fall på en av mina favorit sushirestauranger, Sushi of Gari. Hoppas ni får en fin söndag! x 

/ I would consider this dress as the perfect everyday dress, it is so simple yet so stylish. I know I will use this one a lot once the weather gets a little bit warmer again! Nothing much going on today, my boyfriend is busy working. However, tonight we are going on a date at one of my favorite restaurants, Sushi of Gari. Yummy! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *