MARIO BADESCU

Sen jag flyttade till New York så har min hud absolut fått en utmaning, jag märkte direkt skillnad på luften och på min hy osv. Vädret här kan ju gå från sommar till vinter över en natt och alla avgaser som finns i luften är ju inte att leka med. Utöver detta flyger vi regelbundet plus all stress har lett till att min hy har väl levt sitt lilla egna liv.

Eftersom att min hy är väldigt torr och livlös känner jag att jag behöver återfuktning ganska ofta. Däremot kan en fet kräm kännas lite mycket ibland särskilt då man redan har smink på sig. Så nu har jag hittat en perfekta lösning, Mario Badescu’s Facial Spray. Jag bär med mig denna i väskan vardagligen och sprayar i ansiktet då jag känner att det behövs. Jag kan ju säga att jag är fast! Det bästa av allt är att den kostar 7 dollar, känns för bra för att vara sant. Jag köpte min inne på Urban Outfitters men vet att det finns att köpa lite här och var. x 

/ In love with this facial spray from Mario Badescu. I always put it in my purse and apply it whenever my skin feels a little bit dry. The best part is the price, its only 7 dollar, such a bargain. I got mine at Urban Outfitters but I know that Amazon and Nordstrom sells it as well. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *