SMORGASBURG

Idag spenderade vi stora delar av dagen i Williamsburg tillsammans med några vänner. Vi besökte bland annat Smorgasburg och testade på massor av god mat. För er som inte vet så är Smorgasburg en stor matmarknad som hålls varje helg under sommaren. Det finns mat från hela världen och de serveras rätter som man aldrig hört talas om tidigare. Denna gången provade vi bland annat dairy och gluten free free ice cream vilket var så gott. Vi testade även för första gången mat från Bolivia, alltså hur gott var det inte Jag rekommenderar verkligen er alla att besöka Smorgasburg om ni är här i NY ( på bilden här över ser ni både tider och adress) Later guys ! x 

/ Today we went to Smorgasburg in Williamsburg with some friends. Smorgasburg is a big flea market with amazing food. Today we tried dairy and gluten free ice cream which was truly amazing. I would recommend everyone to come here, love everything about it. Later guys!  x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *