CENTRAL PARK

Hej på er! Har vart lite upptagen med skola och har även försökt att hitta en klänning till ett bröllop som vi ska på nästa helg. Det har inte vart lätt kan jag säga, jag har letat överallt men inte kunnat hitta något jag gillar. Men nu beställde jag nyss hem en från Reformation och hoppas innerligt att den kommer att passa. Här är förresten några bilder som vi tog i Central park häromdagen. Jag är verkligen så glad att vi bor nära parken, det är perfekt om man vill komma bort lite från storstadspulsen. Jag menar hur fantastiskt är det inte? Kolla bara på bilderna, älskar kontrasten mellan natur och storstad. x 

/ Hi guys! I have been a little bit busy with school and also I have been trying to find a dress for this wedding we are going to next weekend. However, here are some pictures that we took in Central Park the other day. I’m so happy to live close to the park, perfect if you want to get away from the city. And I mean how amazing isnt it? just look at the pictures, love the contrasts between the nature and the city. x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *