SUEDE SHORTS

Shorts – Zara, Top – Zara, Bag – Chloe, Shoes – Mango, Sungalsses – Chanel, Watch – Daniel Wellington. 

Här kommer en liten outfit från förra helgen. Alltså älskar shortsen, hur snygga är det och för att inte tala om hur sköna dom är. De är så mjuka att de kan vara de skönaste plagget jag äger, spring och köp! Förresten visst har min pojkvän blivit bättre på att fota? De är bra inför våra två mycket blogg och instagram vänliga resor i sommar! x 

/ This outfit I wore about a week ago. I’m totally in love with these shorts, it may be the most comfortable piece in my whole wardrobe. Btw, dont you guys think my boyfriend got better at taking my photos? Its good for our two instagram and blog firendly vacations this summer. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *