HEALTHY SNACKS

Igår så gjorde jag dessa nyttiga bars. Receptet fick jag från en av min pojkväns vänner som är så himla duktig. Ändrade lite efter min egna smak, tog bland annat ut valnötter eftersom jag inte tycker jättemycket om dom. Man kan ju göra lite som man vill efter smak. HÄR hittar ni alla fall receptet, supergott blev det! x

/ Yesterday I made this healthy bars. I got inspired from one of my boyfriends friends (and now my friend), she is a nutrition coach, food blogger and has her own cookbook! I changed the recipe a little bit after my own taste, I removed the walnuts since I don’t like them that much and I added more coconut flakes. However, it really turned out great, so yummie, you should all try them HERE. x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *