LIGHT PALETTE

Pants – Zara (similar here) , Blouse – H&M, Shoes – Steve Madden (similar here), Bag – Chloé, Sunglasses – Chanel. 

Dessa bilder hann vi ta i söndags innan regnet började att ösa ner och sedan dess har det nästan regnat konstant. Det är väldigt konstigt hur vädret kan gå från 29 grader till 12 grader under en natt. Jag har fullt upp i skolan och försöker få klart så mycket som möjligt inför helgen eftersom att vi åker iväg till San Diego. Ska bli så skönt att komma iväg lite, man behöver det då man bor här! x 

/ These are some pictures from sunday that we took before the rain started to pour down over the city. For me it is still kind of weird to see the weather change so much, I mean from 29 degrees to 12 degress over just one night?? Crazy. However, I’m busy in school trying to get as much done as possible before we are leaving for San Diego this weekend. It’s going to be so nice to get away, even if its just for two full days, can’t wait! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *