SMULTRONSTÄLLE

Älskar att komma hit för en fika under varma dagar, de har två små utegårdar som är så himla mysiga. Här burkar det även vara väldigt lugnt vilket jag gillar. Det ligger lite gömt bakom stora buskar, så tror inte att så många vet vad som finns här. De serverar kaffe från Intelligentsia i den lilla trucken men även inne i själva byggnaden som faktiskt är ett hotell. x 

/ I love to come here for coffee (or actually icetea since I dont drink coffee) during warmer days. They have two supercozy outdoor patios were they serve coffee and other yummie things from Intelligentsia. It’s never overcrowded which I really enjoy, actually I don’t think a lot of people really know about this place since its kind of hidden inside the High Line Hotel. (hope it stays that way) x 

The High Line Hotel, 180 Tenth Avenue, (on 20th st).

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *