SAN DIEGO

Nu befinner vi oss i San Diego, vi bor på ett supermysigt hotell i La Jolla. Igår så strosade vi omkring här i området, tog det lungt och njöt av vädret. Så skönt att komma bort lite och varva ner! Eftersom min pojkväns bror bor här i San Diego så flög även deras föräldrar hit. Så snart ska vi alla iväg på brunch, så mysigt. Sen hoppas jag att få någon timme vid poolen! x 

/ We are now in San Diego, we are staying at this super cozy hotel in La Jolla. Yesterday we were strolling around in the area, had some great food and enjoyed the  amazing weather. Since my boyfriend’s brother live here, their parents also decided to come down. So soon we are all having brunch together and after that I hope to get some time by the pool! x  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *