HERRINGBONE

I San Diego (La Jolla) testade vi på restaurangen Herringbone och jösses vad bra det var! Vi åt en stor familjebrunch tillsammans med min pojkväns föräldrar, bror och hans flickvän, plus vår vän Julian. Vi beställde in en varsinn rätt och sedan en stor kanelbulle med massor av frosting på OCH french toast att dela på. Jag åt förövrigt den godaste pizzan någonsin med massor av seafood, kommer komma tillbaka för den! Så är ni i San Diego, gå hit, fem av fem möjliga helt klart! x

/ We tried the restaurant Herringbone in San Diego (La Jolla), o m g best place ever! We had a big familybrunch with my boyfriends parents, brother, and his girlfriend, and our friend Julian. We all ordered one dish each and then we all shared this gigantic cinnamonbun AND french toast. I had a seafood pizza which was so good that I don’t even know what to say or type, I’m speachless. So guys, if you are in San Diego, you know where to go!! x 

7837 Herschel Avenue, La Jolla, California. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *