THE MIDI SKIRT

Ett plagg som jag har fått upp ögonen för på senaste tiden är the midi skirt. Nu när det är så varmt här så vill man ju inte riktigt dra på sig ett par långa byxor. Denna typ av kjol är perfekt att ha i gareroben, går att både klä upp och klä ner. Till vardags skulle jag matcha med ett par sneakers och en enkelt topp eller skjorta. Eftersom jag inte gillar att se allt för söt och flickig ut så är sneakers ett så bra alternativ. Får man lite feeling kan man ju ta på sig ett par ballerina skor! Till fest eller middag så kan man ju väldigt lätt bara byta skor till ett par klackar så är man klar, alltså hur bra? 

/ Since it’s so hot here now and pants are way to warm, this midi skirt reallt got my attention. It’s such a great piece to have in your wardrobe! You can easily dress it up or down based on the occasion. Wear it with sneakers and a baisc top if you want to go for a more realxed everyday look, and for dinner or party just switch to a pair of heels and you are ready to go! I mean, how amazing?  x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *