SNEAKERS AND SKIRT

Skirt – Zara, Top – Topshop, Sneakers – Nike, Bag and Sunglasses – Chanel. 

Gick ju självklart och köpte mig en midiskirt, för er som är intresserade så hade Zara många fina! Hade på mig min både i fredags och lördags så känner på mig att den kommer att användas flitigt. Sådant himla skönt plagg nu då det är så himla varmt här borta. Har förövrigt alla mina finals denna vecka så ni får ha lite tålamod och önska mig lycka till! 🙂 

/ I just had to get this midiskirt, for you who are intrested, Zara had a lot of great options. I wore mine both friday and saturday so I know that I will use this one a lot this summer. Such a great piece to wear now when its so hot over here. I hope you like the look. However, I have all my finals this week so bare with me guys and wish me luck! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *