MAKE UP FAVORITES

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here

Här har jag samlat ihop alla mina favorit produkter som jag använder mig av då jag sminkar mig. Är verkligen helt besatt av ögonbrynsskuggan från Anastasia (4) , använde mig tidigare av deras penna men denna håller mycket längre och ger ett naturligare resultat. Till sommaren gillar jag mer en glowy look och då är denna foundation (8) från Laura Mercier perfekt, rekommenderar den verkligen. Highlighter är ju även det ett måste och Mary lou manizer (5) har ju fått följa med ett bra tag nu, älskar den! Då det kommer till ögonskugga brukar jag lägga en lila skugga, det framhäver mina ögon fint och ger en lite mjukare finish än en svart mörk skuggning. Det är viktigt att hitta rätt färg för dig och ditt ansikte! x 

/ Here is all my make up favorites, I use all of these products when I do my make up. I’m obsessed with the brow powder from Anastasia (4), I used to buy their pencil but the powder lasts longer and gives a more natural look. For summer I prefer a more glowy look and the foundation from Laura Mercier (8) is perfect for that, would definitely recommend it. Highlighter is a must and Mary Lou Manizer (5) has been my favorite for such a long time now, love it! When it comes to eyeshadow, I usually go for a purple eyeshadow, it really makes my green eyes pop. It’s important to find the right color for you and your face, however, softer colors are often more flattering. x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *