BACKSTAGE STEVE MADDEN

Så tillsammans med Steve Madden fotade vi en blogger style guide med temat ”back to school”  som kommer att hamna i deras magazine. Anton följde med eftersom han är på besök här i New York. Det var i alla fall hur kul som helst, vi fotade i en studio i West Village och alla var hur trevliga som helst. Jag plockade ihop tre outfits från min garderob som jag stylade med skor och accessoarer från Steve Madden. Är så glad att jag fick vara med på detta eftersom jag sedan långt tillbaka är ett stort fan av deras skor! x 

/ Yesterday we were shooting a blogger style guide for Steve Madden Mag. The theme was ”back to school” and I styled three different looks with shoes and accessories from Steve Madden. The studio was located downtown and everyone was really nice! I’m so happy that I got the chance to do this, Steve Madden is a brand that I really love and wear like every day haha. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *