NO PARKING

Jeans – Here, Shirt – Zara, Sneakers – Steve Madden, Sunglasses – Triwa

Här är en look som Anton hjälpte mig att fota efter plåtningen med Steve Madden. Alltså dessa jeans är på rea just nu, värsta kapet! De är absolut en stor favorit i min garderob och jag använder dom flera gånger i veckan.. Hur som, gillar verkligen dessa sneakers, lite annorlunda men så coola. Nu ska jag göra mig i ordning och åka ner till West Village för lite brunch. Later! x 

Here is one look that Anton helped me to take after the Steve Madden shoot. I just have to tell you that these jeans are now on sale for such a good price, I love them and I wear them a few times every week. What do you guys think about the sneakers? I think they are so cool and I love the tweed, they are super comfy as well. Now I have to get ready, meeting some friends for brunch in West Village. Later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *