ONE DAY IN WILLIAMSBURG

Spenderade hela lördagen i Williamsburg med Anton och co. Tyvärr hade vi inte direkt tur med vädret, new york låg under ett gigantiskt molntäcke och det duggregnade i stort sätt hela dagen. Men det stoppade inte oss, vi började med en sväng till Smorgasburg där vi åt massor av god mat, är ni där så måste ni testa porksliders från Bolivian party, absolut en av mina favoriter. Då vi inte kunde får ner mer mat så promenerade vi vidare till Wythe Hotel där vi hängde ett tag innan det var dags att åka hem igen!  

/ Spent my whole Saturday in Williamsburg with Anton and co. Unfortunately, the weather sucked, it was so foggy, grey, and rainy all day but it didn’t stop us. We started with a visit to Smorgasburg, had so much good food, my favorite is still the porksliders från Bolivian Party, if you are there you got to try! When we were so full that we couldn’t eat anymore we walked over to the Wythe Hotel. We stayed for a little while before it was time to head back to the city! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *