MIDSUMMER

Så kul att vi kunde fira midsommar här borta. I Battery Park var det ett stort midsommar firande med massor av människor, blev lite chockad över hur mycket folk som faktiskt var där. Större än alla midsommar firanden som jag har vart på i Sverige. Vi gjorde även våra egna kransar för lite extra feeling, matchade min krans med min nya klänning som jag hittade inne på Topshops rea. x

/ So fun that we could celebrate Swedish midsummer here in New York. Battery Park had a big celebration and I got so surprised about how crowded it was. It was bigger than all midsummer celebrations that I’ve ever been to! We also got to make our own midsummer crowns for a little extra midsummer feeling. I wore my new dress that I got from Topshops sale, love it! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *