NEW LENS

Häromdagen då jag kom hem så överraskade min pojkvän mig med detta objektiv. Mitt intresse för foto har verkligen utvecklats på senare tid och jag tycker framförallt att det är så himla roligt. Jag ville ha att alternativ till mitt 50mm objektiv, mer wide-angle för mer landskap och vardagsbilder. Har testat det lite och gillar det verkligen, ska bli så kul att använda det i Paris nästa helg! x 

/ My boyfriend surprised me with this new lens the other day. Lately my intrest in photography has grown and I really think its a lot of fun. I wanted an alternative to my 50mm lens, more wide-angle for landscape and everyday pics, and this was perfect for that. I can’t wait to get to use it next weekend in Paris, so excited! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *