SUMMER BASICS

perfect summer basics
 

Fick en fråga om jag kunde visa bra basplagg, så har tagit fram sommarens favoriter. Jag tänker att har man dessa plagg i garderoben så kommer man långt. I princip alla plagg går tillsammans, så med dessa plagg får man säkerligen minst trettio stilsäkra outfits. När jag köper ett plagg så måste jag se minst tre olika sätt att bära det på, annars så köper jag det inte. När det kommer till accessoarer så spenderar jag gärna lite mer pengar på klassiker som man kan använda i flera år. 

– Byxor. Ett par jeans, själv satsar jag gärna på ett par i mom eller boyfriend modellen. Till sommaren skulle jag även satsa på ett par vita byxor, känns så cleant och är enkelt att matcha. Culoettes är en ny favorit hos mig, jag menar matcha ett par med en vit skjorta och espadrilles och du har en winner! 

– Shorts/Kjol. Ett par jeansshorts är alltid bra att ha i garderoben, en klassiker som man under slappa dagar kan matcha med sandaler och en tshirt. En kjol kan också vara bra att ha, för sommaren skulle jag helt klart sata på en A-line kjol, svart eller vit, gärna i mocka. Ett par bruna mocka shorts, känns som en av de stora trenderna just nu, går att matcha på så många sätt och gör sig så snyggt till brunbränd hy. 

-Skjortor/Toppar. En vit skjorta är ett måste, jag har flera stycken olika varianter, skulle aldrig klara mig utan det plagget! Några tshirts är bra att ha och även något randigt, jag älskar randigt. 

-Skor. Ett par sneakers är ett måste, själv älskar jag ju Stan Smith. Under sommaren skulle jag även satsa på ett enklare sandaler och ett par espadrilles, älskar espadrilles!! 

-Accessoarer. Då det kommer till accessoarer så rekommenderar jag verkligen basics! Kör på säkra kort, spara pengar och investera i något lite finare. De är de som kommer att komplettera dina outfits och ge den där lilla extra touchen! 

/ I got a question if I could show some good basics, so here you can see all of my summer basic favorites. If you have all these items you can easily mix and match plenty of amazing outfits. 

-Pants. A pair of jeans is a must have, I prefer boyfriend or mom jeans. For summer I would also go for a pair of white jeans. Culoettes is a new favorite in my closet, perfect with a white shirt and a pair of espadrilles. 

– Shorts/Skirt. A pair of denim cutoffs is a must have in every closet. On lazy days I like to wear it with a tshirt and pair of sandals. A skirt is good to have, for this summer I would go for the A-line skirt. One of the biggest trends this summer is the brown suede, these shorts are so cute and would look amazing with a tanned body. 

-Shirt/Tops. A white shirt is a must have, I have a couple of different ones that I wear almost every day. T-shirt is also a great piece, I like the basic colors and the stripes. 

-Shoes. I love sneakers, it’s so comfortable and easy to wear every day. For the summer I would also go for a pair of simple sandals and espadrilles. 

-Accessories.  When it comes to bags, sunglasses, and watches, I would definitely recommend basics. Go fo the classic pieces that won’t go out of style! Save money and invest in a bag that you really want, because these are the items that will put that extra touch to your outfit. x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *