ELLARYS GREENS

Testade på detta mysiga ställe i West Village häromdagen. Maten kändes verkligen så himla fräsch och man kunde beställa in färskpressade juicer. Man fick själv välja vad man ville ha i sin juice, för mig blev det 100% vattenmelon, älskar det. Förresten så är detta min sista vecka i New York tills slutet av augusti, känns lite konstigt att lämna sitt hem så länge, men har massor av kul att se fram emot! x 

/ Decided to try this cozy place in West Village the other day. The food felt so fresh and you could also order juice that they made in a juice press in the bar. You could chose from like all fruits and veggies, but I got 100% watermelon, I love that. This is my last week in New York for a very long time, I won’t be back until end of august. It feels kind of weird to leave my home for such a long time but I have some fun things coming up! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *