ROUND GLASSES

Shorts – H&M, Top – Zara, Sunglasses – Plastictail

Här är några bilder som mamma hjälpte mig att ta då vi iväg. Shortsen köpte jag precis innan vi åkte och jag ser fram emot att matcha dom lite annorlunda då jag kommer hem till min garderob. Visst är det alltid svårt att packa då man åker iväg, särskilt nu då jag packade en(!!!) väska för Paris, Stockholm och Grekland x2… Kände att jag inte alls fick med allt som jag ville så råkade beställa hem lite nytt igår, oups! x 

/ Here are some pictures that my mom helped me with yesterday. I bought the shorts right before we left and I really look forward until I can wear them with something else from my closet. Don’t you guys agree that it’s always so hard to pack, it never feels like you bring the right stuff, I mean somethings is always missing… And it was so hard for me this time when I had one(!!) bag for Paris, Stockholm and Greece x2.. So beacuse of this problem I had to order some new stuff yesterday, oups.. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *