LETS GO TO THE BEACH

Dress – H&M, Shoes – Soludos, Hat – David & Young, Watch – Daniel Wellington. 

När jag är utomlands på solsemester så älskar jag att bära klänning eller tunikor. När man vart på stranden och är varm så är det så mycket skönare att dra över klänningen och inte behöva hålla på med shorts osv. Den här klänningen är så mjuk och passar perfekt på väg till stranden men även perfekt till vardags. Ska visa er den i en annan outfit då vädret tillåter, fy vad kallt det är här i Stockholm! x

/ Wearing a dress is like the only choice for me when I’m at the beach, it’s so easy to put on and off over the bikini. When it’s hot and sweaty I don’t want to struggle putting on some shorts. This dress is so soft and perfect for the beach and I recently got it at H&M. It would also work as a everyday dress, I will show you guys when the weather gets better, stockholm is way too cold! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *