BLACK TRENCH

Coat – H&M, Tshirt – Here, Jeans – Here, Shoes – Topshop, Bag – Chanel. 

Det här hade jag på mig igår, jeansen fick jag hem häromdagen och de är verkligen perfekta. Har letat efter ett par jeans som är lite högre i midjan och sen älskar jag ju när de är lite kortare i benen. Jackan fick jag leta fram i garderoben eftersom jag inte lyckades få med några varma kläder hit till sverige. Btw, vet någon vart man kan fixa bra ögonfransförlägning i stockholm eller göteborg, kommentera!! x 

/ This is what I wore the other day, I recently got these jeans and I love them! I have been looking for high waisted jeans so guess if I got happy when I found these ones. The coat I had to look for in my old wardrobe since I didnt bring any clothes for this cold weather here in Sweden. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *