HOW TO WEAR: STAN SMITH

Fick en fråga om jag kunde visa hur man kan bära ett par Stan Smith, så fixade ihop detta lilla inlägg. Stan Smith är enkla att matcha och är verkligen de perfekta vardagsskorna. Jag har på mig mina flera gånger i veckan och älskar dom verkligen. De är inte bara snygga utan så himla sköna också, försök att inte komplicera det för mycket, less is more, good luck! x
/ I got a question if I could show how to wear a pair of Stan Smith sneakers, so I made this post for you guys. Stan Smiths are easy to match and the perfect everyday shoe. I wear mine a couple of times every week and I really really love them. However, my advice to you is to keep it simple, don’t overcomplicate it, less is more. Good luck! x 

All black 
Hel svart är ett stilrent och säkert kort. Det är verkligen så snyggt att matcha dina sneakers med en svart simpel outfit. Perfekt tips då du inte vet vad du ska ha på dig, funkar alltid. 
/ To dress in black from head to toe is something that always works. White sneakers goes so well with a black simple outfit. Perfect go to outfit when you just have no idea what to wear.

Denim
Jag personligen har ju älskat denim de senaste månaderna. Självklart går de bra att matcha dina jeans med ett par sneakers. De går bra med alla färger, mörkare jeans, svarta eller vita. Matcha med en skjorta eller tshirt för en enkel och avslappnad look. 
/ I’ve been crushing over denim lately and guess what, your Stan Smith loves denim as well. You can wear them together with darker jeans, white or black. Wear it together with a tshirt or white shirt for a relaxed look. Bare legs
Självklart går det även att bära dina Stan Smiths i varmare väder (inte för att det känns så aktuellt i Sverige). Har man kanske en liten finare look med en kjol eller liknanade men vill ha lite mer vardagsfeeling så är dessa sneakers perfekta. 
/ Your Stan Smiths works perfect in warmer weather as well, not beacuse that’s something you have to worry about here in Sweden. If you wear a nicer look with a skirt or dress and want a more relaxed casual look, sneakers is the way to go. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *