THEPEACHBOX

Bracelet from ThePeachBox 

Några snapshots på mitt nya armband från ThePeachBox som jag verkligen älskar. Är egentligen inte så mycket för smycken, men ska det vara så vill jag ha det enkelt och stilrent. Annars då? Imorgon så åker jag tillsammans med Emma ner till Göteborg och stannar över helgen vilket ska bli så kul. Eftersom jag vet att jag har flera läsare bosatta i Göteborg så vill jag ju nu ha alla era göteborgstips, ge mig era favoriter, shopping, restauranger, fik! x 

/ Some snapshots of my new bracelet from ThePeachBox. I’m not really that into jewelry but all the pieces that I wear needs to be simple and classic. This piece fits right into that, its so chic and I love how it looks on my wrist. Anyway, tomorrow Emma and I are going to Gothenburg over the weekend, it will be so much fun. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *