BACK IN THE CITY

Så var man tillbaka här i New York igen, eller jag har ju faktiskt vart här sen i Fredags. Det har nog vart väldigt nyttigt med en liten paus för nu så upskattar jag verkligen staden så mycket mer. Jag överdriver inte då jag säger att det inte finns någon annan stad som denna, energin här är helt otrolig även fast man kan bli ganska så trött på det också. Ser fram emot några veckors ledighet och att få njuta av alla mina favoritställen innan det är dags att gå tillbaka till vardag och skola. x 

/ And now I’m back in New York, or I’ve actually been here since Friday. I think it has been good to be away for a couple of weeks because now I see the city with new eyes and I can really appriciate it again. I mean there is no city like this one, the energy here is just incredible, even if it also can make you very tired.. However, I’m very excited to get to spend some time here before school starts again. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *