HOTEL AMERICANO

Igår bjöd New York på 35 grader så jag och Maria beslutade oss för att spendera dagen på Hotel Americano. Köper man ett guestpass för $40 så får man tillträde till deras rooftop pool. Det är väldigt litet men mysigt såklart! Jag skulle rekommendera att komma dit under veckan och ganska tidigt för under dagen fylls det på med mycket folk. Vi var där vid halv elva men gick runt två då vi tyckte det var alldeles för mycket folk. 

/ Yesterday New York wasso hot, 35 degress celsius so Maria and I spent our day at Hotel Americano. For $40 you get access to their rooftop pool, the area is kind of small but very cozy! I would recommend to come here during weekdays and to get here early, throughout the day it gets very crowded. We got there at 10.30am but decided to leave around 2pm because it got too crowded. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *