IN MY FLOWER DRESS

Dress from Warehouse / Bag from Chloe / Sunglasses from Asos / Glamtattoo from Ur och Penn 

Hur söt är inte denna klänning som jag hade på mig då vi var inne i Fira. Fick med mig den då jag var på besök hos Warehouse i Täby Centrum. Är man ute efter en lite finare klänning för kanske ett bröllop eller någon fest så gå dit och kika! Denna klassiska klänning är gjord i scuba material vilket gör det lite roligare och den är även så bekväm! Snart kommer Santorini del 2 upp här på bloggen, so stay tuned! x 

/ How cute is this dress that I wore when we visited Fira. I got it at the Warehouse store in Täby Centrum. Warehouse actually have a collection of nicer occasionwear, so if you are going on a party or wedding, you should definitely check it out. This classic dress is made of scuba material which makes it a little bit more intresting and comfortable! Soon I’ll post Santorini part two on the blog, so stay tuned! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *