by Chloe


För er som inte visste så är jag laktosintolerant vilket kan vara lite knepigt ibland då man är ute och äter. Men i New York finns det många bra alternativ vilket jag är så glad över. Igår så testade jag på By Chloe som är en nyöppnad vegansk restaurang i Greenwich Village. Beställde in Mac & Cheese, Pesto Meatballs och Sweet potato fries, allting var verkligen sååå gott!! Inredningen var även så himla fin och jag kan redan säga att jag har hittat mig ett nytt favoritställe! x 

/ I don’t eat any diary which can be a little bit tricky sometimes when you are out eating. However, New York got a lot of options which I’m so happy for. Yesterday I went to try By Chloe which is a new vegan restaurant in Greenwich Village. We ordered the Mac & Cheese, Pesto Meatballs and the Sweet potato fries and everything was just soooo good! The interior was on point and I can tell you that I found a new favorite lunch spot! x 

by Chloe, 185 Bleecker St, New York, NY 10012

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *