EVERYDAY DRESS

Dress from Forever 21 / Shoes from Topshop / Bag from Givenchy / Necklace from Jane Koenig / Sunglasses from Asos

Det är inte så ofta som jag shoppar på Forever21 men ibland kan jag gå in och kika där vilket jag gjorde häromdagen och hittade denna klänning. Färgen känns verkligen rätt nu inför hösten eller vad tycker ni? Jag tycker verkligen att denna klänning är sådär perfekt för vardags och ska nog även springa in och köpa den i svart, kommer alltid till använding! x

/ I don’t shop at Forever21 very often, but sometimes I can sneak in just for fun and that’s what I did a couple of days ago when I found this dress. I just love love love the color and it feels so right for fall, what do you guys think? This dress is a great everyday dress that goes with everything, need go back and buy one in black as well! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *