SOHO SNAPS

Här kommer ett litet urval av bilder från Soho. Älskar att strosa runt där särskilt under veckodagarna då det är lite lugnare än helgerna. Idag så spenderar jag dock dagen här hemma på Upper West, ska gå ner och lägga mig på vårt soldäck snart som de äntligen har byggt klart. Sen blir det antagligen iväg till Juice Generation för att köpa min dagliga smoothie, finns ingenting som slår det. Nej nu ska jag ta vara på resten av dagen, later guys! 

/ Here is a selection of pictures from Soho. I really love strolling around in that area, weekdays are best since it’s not as crowed as weekends. However, today I’m spending my day here on Upper West, soon I’m gonna go out and tan on our new sundeck that they finally just finished. After that I’ll probably take a walk to Juice Generation to get my daily smoothie, there’s noting better! Ok I’m off, later guys! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *