EARLY SUMMER

Pants from Zara / Top from Zara / Shoes from Steve Madden / Bag from Chanel 

Här är en outfit som jag hade på mig i början av sommaren men som jag inte hunnit posta här än. Gillar verkligen de ljusa färgerna tillsammans, måste ha på mig något liknande snart igen! Tyvärr så är jag inte alls sugen på att klä upp mig eller fixa mig eftersom att min hy tackat för sig typ så mitt ansikte är fullt med små knottror/finnar. Men igår var jag i alla fall på besök hos en dermatolog så fick mediciner och krämer utskrivna så jag förhoppningsvis kan bli av med de värsta snart. Nu ska jag i alla fall klä på mig och åka mot Upper East där jag ska träffa Carolina, later! x 

/ This outfit I wore in the beginning of this summer but I haven’t had anytime to post it yet. I really like these bright colors though, definitely need to wear something similar soon. Unfortunately I got like really bad breakouts in my whole face so I don’t really feel like getting ready or dressing up at all. However I decided to visit the dermatologist yesterday and I got some medication so I hope this will be over soon.  Ok, now I have to put myself together and get going, meeting Carolina for some lunch, later guys! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *