READY FOR FALL

fall 15
 

Nu börjar jag känna att jag längtar lite tills hösten, eller kanske inte hösten men i alla fall kläderna. I alla butiker finns de nu nya härliga kläder inför den kommande säsongen. Alla plagg här över skulle jag gärna haft i min höstgarderob, älskar verkligen färgerna senapsgult, den lite rostiga färgen och vinrött såklart. Så känner ni er lite vilse inför hösten så kanske de här förhoppningsvis ge er lite inspiration! x
 
/ Ok now I’m really looking forward to fall, or maybe not fall but definitely the clothes. All the stores started with their new collections and I just feel like so excited. I would really love to have all of these pieces in my closet, I really love the color palette, rusty red, wine red and mustard yellow. So if you feel a little bit lost in this summer-fall transition, I do hope that this will help and get you inspired! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *